Blamat pentru ca a vorbit despre vaccinare

Radu Crisan Dabija

Valul 4 COVID, iminenta criză și standardul de viața

Medic din Iasi blamat de opinia publica dupa ce a postat un video pe Facebook in care vorbeste despre vaccinare si valul 4-a al infectiei COVID.   Acesta a primit zeci de cuvinte jignitoare si a fost acuzat de tradare de prietenii virtuali. Medicul spune ca mesajul a venit in urma unei frustrari pe care o traieste in spital de doi ani si calvarul prin care a trecut in timpul celor trei valuri.

Medicul Radu Crisan a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj pentru toti cei care refuza vaccinarea. Managerul Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi a explica in cadrul emisiunii Linia Intai a postului nostru de televiziune care a fost adevaratul sens al postarii.

dr.Radu Crisan- manager Spitalul de Pneumoftiziologie Iasi: Ati zis asa: Cei care vor muri in valul patru sunt cei care acum refuza vaccinarea, proitesteaza si arunca mastile.  Arata in primul rand frustrarea corpului medical, prin ce a trecut categoria asta. Daca este un lucru cert, este acela ca am lucrat tot anul trecut, cred ca apana in noiembrie cand am preluat mandatul de manager, am lucart zi de zi cu pacientii.

Reactia publicului virtual l-a pus pe ganduri pe medicul iesean care a primit zeci de mesaje in care a fost certat.

dr.Radu Crisan- manager Spitalul de Pneumoftiziologie Iasi: Sunt trei feluri de mesaje. Primul tip de mesaj: vandutule, criminalule care ai primit bani ca sa ne omori pe toti. Cei care cred aceste lucruri sunt fie niste fanatici care nu vor sa vada nimic in jurul lor fie. A doua chestie este ca special sunt facute ca sa omoare populatia.

Clipul video a fost sters de pe retelele sociale la scurt timp dupa ce mesajul a luat amploare.