Biroul Politic National al PNL a validat candidaturile lui Alexandru Muraru la europarlamentare, Costel Alexe la CJ si Mihai Chirica la Primaria Iasi

Astăzi, Biroul Politic Național al PNL a validat candidatura președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru, la alegerile europarlamentare, pe poziția 9 pe lista PNL, loc eligibil.

De asemenea, BPN al PNL a validat  mandatul de președinte al Consiliului Județean Iași, în persoana actualului președinte Costel Alexe, și la mandatul de primar al Municipiului Iași, prin actualul primar Mihai Chirica. Proiectele Iașului au nevoie de continuitate iar decizia de astăzi a BPN este un vot de încredere că parteneriatul puternic dintre Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași trebuie să continue și în 2024, pentru un Iași puternic în Europa. 

Obiectivul nostru pentru alegerile locale rămâne neschimbat: câștigarea Consiliului Județean Iași, primăriilor municipiilor Iași și Pașcani, orașelor Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, respectiv a unui număr de 60 de UAT-uri din județul Iași„, a transmis Alexandru Muraru, presedintele PNL Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *