Bijuteriile tin pasul cu vremurile

bijuterii

Bijuteriile tin pasul cu vremurile. La moda sunt acum bijuteriile cu cod QR. Mesajul nu este la vedere, poate fi citit doar dupa scanarea cu telefonul mobil,  insa surpriza poate fi cu atat mai placuta. Codul QR poate ascunde o declaratie de dragoste, o melodie, o urare inedita,  iar optiunile sunt nelimitate. Cererea a crescut in pandemie, iar preturile variaza in functie de marime si de materialul pretios solicitat.

Georgiana si sotul ei au descoperit dintr-o pura coincidenta bijuteriile cu cod QR in anul 2018. Au consultat piata si au constat ca nu au mai fost facute pana acum.  Au fost usor timizi la inceput in a crea astfel de podoabe. Totusi, odata cu pandemia, cererea de pe piata a luat amploare, iar acum abia fac fata comenzilor.

Georgiana Tudore- bijutier: „Este de mult timp ideea, nu a fost foarte promovata. Acum, cu pandemia, cu aceasta tranzitie cred ca a devenit mai cunoscuta. Este o bijuterie cu un mesaj secret. Atunci, cei care nu vor sa fie vazut mesajul de toata lumea, poate sa transpuna un mesaj in acest cod secret”.

Codul QR este generat de la client si  introdus in aplicatie.

Clientii solicita si lucruri mai putin obisnuite, precum gravarea codului QR a vaccinului anti-Covid-19. Altii apeleaza la tinerii antreprenori pentru a grava melodii, declaratii de dragoste sau cereri in casatorie.

Georgiana Tudore – bijutier: „Cel mai bizar mesaj, a fost o cerere in casatorie. Un baiat a vrut sa convertim pe un patratel „ Vrei sa fii sotia mea?”.

Georgiana Tudurean – client: „Am comandat o bratara personalizata, pentru sotul meu cu ocazja aniversarii a 12 ani de relatie. Am mai apelat la serviciile atelierului si pentru un banut de botez pentru fiica mea cea mare”.

Bijuteriile au fost livrate in toata tara. Preturile difera in functie de marime si de preferintele clientului, dar si materialul ales, aur sau argint.