Biblioteca de vacanță” continuă în luna august

biblioteca-de-vacanta-2022-681x481-1

Ultima lună de vacanță vine cu noi activități recreative și antrenante organizate de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași, activități la care sunt așteptați atât copiii și tinerii, cât și adulții.

Activitățile au loc la sediul central din Bd. Ștefan cel Mare și la cele cinci filiale din cartierele Tătărași, Nicolina, Păcurari, Alexandru cel Bun și Podu Roș-Socola.

Oferta lunii august cuprinde cluburi de lectură, cluburi de jocuri smart, ateliere creative de lucrări plastice, ateliere de teatru, proiecții de filme, jocuri de autocunoaștere, concursuri (de ghicitori, de puzzle și de fotografii), sesiuni de sport ș.a., iar cititorii destoinici se pot înscrie la tombola organizată de Secția pentru adulți.

În tabel regăsiți toate activitățile pe zile și ore.

Deoarece programul poate suferi modificări, vă rugăm să vă înscrieți în prealabil la numerele de telefon indicate la fiecare activitate.

Participarea la toate activitățile organizate de bibliotecă este GRATUITĂ, dar este condiționată de deținerea unui permis de intrare valabil, permis care se eliberează gratuit pentru toate categoriile de vârstă.

Informații pe larg despre toate activitățile derulate de bibliotecă găsiți pe site-ul bibliotecii www.bjiasi.ro, conținutul fiind actualizat în timp real.

Vă așteptăm cu drag!