Miroslava a câștigat o finanțare pentru un skatepark

Bucurie pentru tinerii din Miroslava. Primarul comunei a anunțat câștigarea unei finanțări de aproximativ 900 de mii de lei pentru amenajarea unui skatepark. Acesta va fi realizat în satul Balciu si va fi una dintre zonele de atractie din comuna, in special pentru pasionatii de sport.

Miroslava va avea un skatepark. Autoritatile locale vor sa finalizeze proiectul anul viitor pentru a le oferi celor din comuna u loc pentru petrecerea timpului liber. Skatepark-ul va avea o mie de metri pătrați si va fi dotat cu start box, mini ramp, double wave, smooth bank, pyramide & bauer box.

Dan Niță – primar Miroslava: „Noi vrem sa facem o zona de agrement unde sa se adune toti copii si adolescentii din comuna Miroslava. Pentru a-I putea supraveghea mult mai usor si pentru a le oferi activitati atunci cand au timpul liber. Proiectul este in valoarea de aproximativ 900 de mii de lei, se face prin finantarea prin GAL. Sigur vom incepe lucrarile din toamna aceasta, daca ne permite vremea, daca nu, din primavera vom demara. Sigur in luna mai iunie parcul respectiv va fi amenajat„.

Skatepark-ul este o optiune si pentru pasionatii de role, trotinete sau biciclete.

Partea de iluminat va fi asigurata prin energie verde cu panouri fotovoltaice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *