Baut si fara permis, un sofer din Tomesti s-a rasturnat cu masina in curtea unei case

Sharing is caring!

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, ieri, un tânăr, de 29 de ani, din comuna Tomești, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Tomești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta avea permisul de conducere reținut. De asemenea, în urma testării tânărului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de peste 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 5 martie, tânărul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

Astazi, acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

shares