4 romi din Grajduri au ajuns la spital dupa ce s-au batut pe ulitele satului

Ieri dupa amiaza, în jurul orei 17.45, politistii au fost sesizati prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Grajduri are loc un scandal între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar pe raza comunei Grajduri au identificat mai multe persoane care ar fi fost implicate în scandal, două dintre acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că alte două persoane care ar fi fost implicate în scandal au fost transportate la spital. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, pe fondul unui conflict și a consumului de alcool, mai multe persoane au provocat scandal și s-au agresat fizic reciproc, pe terasa unui magazin din satul Grajduri și pe drumul public din localitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!