Video Dolj | Razboi violent de strada la Craiova

Scene incredibile surprinse de cartierul Craiovita Noua. Mai multi barbati se razboiesc in mijlocul strazii. Mai multe persoane au lovit cu batele un Porsche Cayenne in timp ce un alt autoturism loveste intentionat un Audi.

Video: fb.com/SectiadePolitie

Cei 5 barbati care au lovit masinile au fugit la vederea unor echipe de interventie. Se observa cum unul dintre scandalagii este pus la pamant si incatusat in timp ce un prieten de-al sau incearca sa scape fugind prin spatele unor masini.

”În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au fost sesizati cu privire la faptul că, în cartierul Craiovița Nouă, a avut loc o altercație între mai multe persoane. Politiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate în altercație, acestea fiind conduse la sediul poliției pentru audieri. În timpul altercației au fost folosite obiecte contondente, fiind totodată provocate avarii unui număr de patru autoturisme. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.