Bătaie de joc la Iași. Traficul, paralizat la propriu încă de la orele amiezii. Mașinile par parcate pe bulevardele principale din oraș

Traficul din Iași a devenit un coșmar pentru localnici. Dacă până acum orele de vârf erau doar dimineața între 7 și 9 și după amiază între 15-18, astăzi, traficul a fost un haos total. Ieșenii au stat ore bune în trafic pentru câțiva kilometri.

Ieșenii au fost surprinși de un trafic infernal în această seară. În fiecare colțișor al orașului a fost un trafic de coșmar. În videoclipurile surprinse de ieșeni se poate observa cum coloanele de mașini se întind pe kilometri, ba chiar parcă toate mașinile ar fi parcate pe bulevard.

Coșmarul șoferilor a început la ora 14. Bulevardele principale din oraș au început să se aglomereze, însă șoferii credeau că este traficul normal de zi cu zi. Surpriza a fost însă când ambele sensuri de mers au devenit aglomerate. 

În scurt timp, câțiva kilometri care erau parcurși în câteva minute, au fost parcurși astăzi în 2-3 ore. Am stat de vorbă cu un șofer care a tranzitat astăzi orașul, după ora 17 și ne-a povestit că nu a prins niciodată un astfel de trafic. 

„Am plecat din Păcurari la ora 17:00. Până în Podu Roș am făcut două ore pe ceas! Numai de la Gara Mare și până la Gara Nicolina am făcut o oră jumătate, în condițiile în care este o distanță care e parcursă în maxim 5 minunte. Vă dați seama? Cum s-a ajuns aici? Dimineața stăm două – trei ore în trafic, iar acum spre casă încă 2-3 ore.

Eu sunt din afara orașului și mai fac încă o oră până acasă. Nu am muncit astăzi la cât am stat în trafic. 5 ore, vă dați seama? Și primarul doarme în primărie. Îl invit și pe el să parcurgă pe traficul asta distanța mea de la muncă până acasă, să văd dacă îi mai convine. E strigător la cer. Nu am mai văzut așa ceva!” ne-a transmis un ieșean. 

Nu este o noutate faptul că ieșenii sunt sufocați de trafic. De-a lungul timpului s-au făcut fel de fel de apeluri din partea ieșenilor, însă autoritățile nu schițează nimic. Ieșenilor le rămâne doar să își posteze indignarea în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *