Bătaia de la Costinești s-a lăsat cu rețineri. Patru bărbați au fost băgați la „răcoare” pentru 24 de ore, cu propunere de arestare pentru 30 de zile

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, miercuri seară, în urma unui scandal iscat pe 15 august în staţiunea Costineşti, când mai multe persoane s-au luat la bătaie, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine pentru restabilirea ordinii publice.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au reţinut, pentru 24 de ore, patru bărbaţi, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Persoanele în cauză urmează a fi conduse şi încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa”, reiese din comunicat.

Pe 17 august, cei patru bărbaţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

Conform IPJ, marţi poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi de doi bărbaţi, de 19 şi 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresaţi fizic de mai multe persoane necunoscute.

„Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din poliţişti şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, care au identificat persoanele bănuite, respectiv 6 bărbaţi. Aceştia au avut un comportament recalcitrant şi agresiv fizic faţă de poliţişti şi jandarmi, cărora le-au adresat şi acte de ameninţare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliţiei staţiunii Costineşti”, informase IPJ Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *