Bărbatul ghinionist accidentat de două ori în aceeași zi a murit la spital, după o săptămână de chin

62150399

Un bătrân de 74 de ani a avut ghinionul să fie accidentat de două ori în aceeași zi de mașini diferite. După o săptămână de chin, omul a murit la spital.

În doar câteva ore, bărbatul a fost accidentat de două ori. Dacă prima dată a plecat pe picioarele lui de la spital, a doua oară a rămas internat, cu răni grave, iar după o săptămână a decedat.

Duminica trecută, în timp ce se afla pe bicicletă, bărbatul din Dumbrăveni nu a observat la timp o autoutilitară și a intrat în vehiculul respectiv. A fost preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Bătrânul era conștient, și după investigațiile medicale, a fost lăsat de medici să plece acasă.
Tot duminică după-amiază, avea să fie adus din nou la UPU. În jurul orei 19.30, bărbatul a traversat o stradă din cartierul Burdujeni printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism marca BMW, condus de un bărbat din Capu Câmpului, arată „Monitorul de Suceava”.

Era în stare gravă, politraumatizat, intubat și ventilat mecanic, prezentând traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng. Medicii l-au operat și i-au dat șanse minime de supraviețuire. Bărbatul din Dumbrăveni a murit însă vineri, la spitalul din Suceava.