Bărbatul din Războieni care și-a înjunghiat soția, a venit din Anglia special pentru asta. Individul era agresiv și gelos cu victima

cutit

Incident șocant la Războieni, după ce o femeie de 44 de ani a ajuns în stare critică la spital, fiind înjunghiată chiar de partenerul său de viață aflat într-un acces de furie.

Potrivit procurorii, cei doi soți, ambii aflați la a doua căsătorie, aveau conflicte mai vechi. Recent, bărbatul de 44 de ani ar fi sunat din Anglia, unde lucra în construcții și ar fi amenințat-o pe femeie cu moartea. Aceasta, speriată a mers la poliție și a cerut un ordin de protecție, apoi, și-a luat cei trei copii pe care îi au împreună și s-a ascuns în casa unor rude.

Potrivit Mariei Luiza Iuriciuc, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, individul a mers la noua locuință a soției sale, a pătruns fără drept în curtea imobilului fiind înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni, circa 30 cm. Văzând acestea, femeia a dat să fugă, însă a fost prinsă de agresor și înjunghiată de mai multe ori. Victima a fost salvată de rude, iar bărbatul s-a făcut nevăzut.

Individul a fost găsit în cele din urmă, iar în fața procurorilor și-a recunoscut fapta. Apropiații susțin că era adesea gelos.

După atac, femeia a ajuns la spital în șoc hemoragic, dar medicii au operat-o și au reușit s-o salveze. Agresorul a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor.