Bărbatul din Bacău care și-a înecat copiii, a fost găsit mort

Bărbatul din Bacău care și-a aruncat, duminică, copiii într-un apa barajului Berești, a fost găsit decedat. Acesta se pare că a sărit și el în apă, în aceeași zonă în care au fost găsiți copiii, și a murit înecat. Scafandrii l-au adus la mal, iar medicii au declarat decesul.

Reamintim faptul că, duminică după amiază o fetita de numai 5 luni si un baietel de 4 ani si-au pierdut viata, dupa ce au fost aruncati chiar de tatal lor, in barajul Beresti. Totul s-a intamplat dupa ce barbatul in varsta de 30 de ani a avut o cearta aprinsa cu sotia lui in varsta de 23 de ani, pe care a amenintat-o ca-si va lua viata impreuna cu micutii.

Dupa amenintarea socanta din partea sotului sau, femeia a sunat imediat la 112, iar în zonă și-au făcut apariția polițiștii care i-au găsit pe copii, pe luciu de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare.

În ciuda efortului depus de medici, micuții au fost declarați decedați. Potrivit mamei copiilor, barbatul in varsta de 30 de ani ar avea probleme psihice, acesta fiind internat in spital, in urma cu aproape doua luni. Aceasta a declarat ca motivul conflictului a fost un apel telefonic si a recunoscut ca a fost batuta si amenintata de partenerul de viata in trecut.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!