Bărbatul acuzat că a ucis-o pe fata de 12 ani, găsită într-o canapea, a fost adus în România

Bărbatul acuzat că a ucis-o pe fetița de 12 ani a iubitei sale și i-a ascuns trupul într-o canapea a fost extrădat din Olanda și a ajuns în România.

Crima săvârșită în primăvară, în Capitală, a îngrozit opinia publică. Individul a apucat să fugă în străinătate și a fost capturat după două luni.

Ilie Marcel Șerbuc, suspectul principal în cazul crimei din Berceni care a îngrozit întreaga țară, a sosit pe Aeroportul Henri Coandă.

El a fost escortat de polițiștii români, care l-au preluat de la colegii din Olanda și care l-au păzit pe durata zborului.

Destinația lui Șerbuc: Arestul Central din București, unde va fi pus în executare mandatul de arestare preventivă, emis de Tribunalul București.

Tatăl Anei Maria, fetița de 12 ani ucisă, a fost cel care a anunțat poliția că nu mai dă de fiica sa. Apoi, mama fetei a fost audiată ca martor și, în cele din urmă, Șerbuc ar fi spus familiei lui că fata ar fi murit din greșeală, ipoteză desființată de criminaliști.

Aceștia cred că vorbim de un gest premeditat, comis cu discernământ, din moment ce suspectul a căutat să șteargă orice urmă și a fugit din țară.

De altfel, oamenii care îl cunosc pe Marcel Șerbuc, bărbatul de 38 de ani, îl descriu ca fiind un om violent, de care se temeau. Tatăl fetei ucise este sfâșiat de această poveste de groază.

Vasile Constantin, taăl fetiței ucise: „În primul rând să-mi aducă fetița și pe mama ei. Că în primul rând viața mea nu mai are niciun rost fără fetița mea”.

Sursa știrileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *