Bărbat reținut după ce a chinuit o pisică și a postat imaginile pe internet. Alexandra Oprea: ”Schingiuirea animalelor este o infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani”

Un tânăr dintr-o comună din Județul Bihor a fost reținut după ce a postat pe TikTok un filmuleţ în care apare chinuind o pisică. Videoclipul a ajuns rapid în atenția Biroului pentru Protecţia Animalelor Bihor.

Un bărbat în vârstă de 23 ani din Tinca a fost reţinut pentru 24 ore şi este cercetat de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Bihor pentru schingiuirea animalelor, după ce acesta a postat pe TikTok un filmuleţ în care apare chinuind o pisică.

Tânărul a fost reţinut cu o zi mai devreme, în urma cercetărilor pornite sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

„În urma apariției pe o rețea de socializare a unui filmuleț, în care o persoană schingiuia o pisică, polițiștii s-au sesizat din oficiu, au demarat cercetările și au identificat un tânăr, de 23 de ani,din comuna Tinca. În urma agresiunii, pisica s-a izbit cu putere de trotuar, iar apoi s-a refugiat într-o curte”, scrie în comunicat.

De asemenea, cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Bihor, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *