Bărbat rănit, după ce un ATV a căzut peste el pe un deal din Vaslui

Un bărbat de 32 de ani a fost transportat de urgenţă la spital după ce un ATV a căzut peste el, pe un drum accidentat dintre localităţile Zăpodeni şi Fereşti din Vaslui. Duminică seara, şoferul vehiculului pierduse controlul şi s-a răsturnat cu ATV-ul peste victimă.

La locul producerii evenimentului, Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

„În accident a fost implicat un ATV în care se aflau două persoane. La un moment dat, conducătorul auto a încercat să urce o pantă abruptă, a pierdut controlul mijlocului de transport şi s-a răsturnat. ATV-ul a căzut peste un bărbat în vârstă de 32 ani. La sosirea echipajelor de intervenţie, victima se afla sub ATV, conştientă şi cooperantă. Bărbatul în vârstă de 32 ani a fost scos de sub ATV şi transportat pe targă, pe o distanţă de peste 350 metri, până la ambulanţa SMURD. Victima a fost evaluată, a primit primul ajutor şi pentru că prezenta mai multe traumatisme şi acuza dureri lombare, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *