Barbat prins in flagrant cand vindea 2 kg de droguri de mare risc in Focsani

Barbat prins in flagrant cand vindea 2 kg de droguri de mare risc in Focsani. Polițiștii SCCO Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Vrancea, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc şi introducerea în ţară fără drept de droguri de mare risc.

Barbat prins in flagrant cand vindea 2 kg de droguri de mare risc in Focsani

Astfel, în aceeași zi, în municipiul Focșani, polițiștii au depistat în flagrant delict un bărbat, de 25 de ani, în timp ce deținea, în scopul comercializării, aproximativ 2 kilograme de substanță cristalină, drog de mare risc (4-CMC).

Bărbatul a fost oprit în trafic, iar, în urma controlului autoturismului, a fost descoperit un troler care avea în interior două pungi din plastic, vidate, ce conțineau o substanță solidă, cristalizată.

CITESTE SI: Procurorii DIICOT Vrancea au facut perchezitii la traficantii de droguri din Bucuresti unde au gasit 2 kg de cannabis, ketamina si cocaina

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că bărbatul ar fi introdus în țară, din Olanda, cantitatea de cristal, disimulată într-un colet, transportat prin intermediul unei firmei de curierat. Totodată, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, în municipiul Galați.

În urma efectuării activităților, au fost descoperite și ridicate aproximativ 10 grame de canabis, un cântar electronic, 3 grindere cu urme de substanțe vegetale, mai multe recipiente și ambalaje cu resturi sau urme de substanțe susceptibile a fi droguri, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea persoanei cercetate, pentru 24 de ore, bărbatul de 25 de ani fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Astăzi, 12 martie, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *