Bărbat, otrăvit cu mercur de propria soacră, în vârstă de 83 de ani. El și fiul lui au ajuns la spital

Caz șocant în Ilfov. O bătrână de 83 de ani ar fi încercat să își otrăvească ginerele și pe fiul acestuia. Bărbatul în vârstă de 48 de ani din Bragadiru a sunat la 112 şi a reclamat că soacra sa i-a pus în mâncare o substanţă, care cel mai probabil este mercur. Faţă de soacră a fost emis ordin de restricţie.

„La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 21:49, poliţiştii oraşului Bragadiru au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat de 48 de ani, că atât el cât şi fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă de culoare gri, găsită în mâncare”, informează, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei judeţene Ilfov, potrivit news.ro

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că în familia bărbatului a existat un conflict între acesta şi soacra sa, în vârstă de 83 de ani. Poliţiştii criminaliştii au ridicat substanţa de culoare gri, atât din mâncare, cât şi dintr-un ambalaj din plastic, urmând ca aceasta să fie supusă unei expertize care să îi determine compoziţia. 

„Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la o unitate spitalicească. De asemenea, femeia în vârstă de 83 de ani a fost transportată la un spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, faţă de aceasta fiind emis un ordin de protecţie provizoriu”, precizează poliţiştii.

Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penal de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bragadiru, pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, în condiţiile în care soacra a distrus şi un obiect din locuinţă. Urmărirea penală  este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *