Bărbat lovit de o elevă a unei şcoli de şoferi, în județul Galați. Cum s-a produs accidentul și în ce stare este victima

scoala soferi

Un pieton care traversa neregulamentar strada, în orașul Tecuci din județul Galați, a fost lovit de o elevă a unei şcoli de şoferi. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, accidentul a avut loc joi după-amiază, în jurul orei 16:00.

Pietonul a suferit rănit ușoare, fiind transportat la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci pentru investigații medicale de specialitate.

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit că o tânără, în vârstă de 22 de ani, din satul Drăgușeni, județul Galați, în calitate de elev, în timp ce conducea un autoturism în regim școală pe strada mai sus menționată, și era însoțită de un instructor auto, cu vârsta de 42 de ani, din satul Bucești, județul Galați, a acroșat și accidentat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Tecuci, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Galați, citați de Adevărul.

Eleva și instructorul auto au fost testați pentru consumul de alcool, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. La spital au fost recoltate și mostre biologice de sânge, tuturor celor trei persoane, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.