Bărbat lovit de mașina poliției chiar în noaptea de Revelion. Martorii susțin că un agent a îndreptat pistolul spre ei

Este anchetă la Constanța în cazul bărbatului de 41 de ani, aflat în spital, după ce a fost lovit de o mașină de poliție în noaptea de Revelion.  

Mai mulți martori susțin că unul dintre colegii agentului ar fi scos pistolul la ei. La rândul său, acesta se apără și spune că ar fi fost agresat de cei de la fața locului. Toate acuzațiile sunt verificate acum de anchetatori.

Bărbatul de 41 de ani a fost acroșat de mașina de poliție chiar în noaptea de Revelion, la câteva minute după miezul nopții, când aprindea artificii pe stradă.

După impact, victima a fost transportată la spital, iar în stradă a rămas mulțimea de oameni. Martorii susțin că au vrut să discute cu polițiștii, dar unul dintre agenții veniți să facă cercetarea la fața locului ar fi scos pistolul.

La rândul său, polițistul spune că ar fi fost agresat.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța: „Mai multe persoane l-ar fi agresat fizic pe un polițist din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța, pe care l-ar fi tras de uniformă. Acesta ar fi scos pistolul din dotare, pentru a efectua somațiile legale.”

Superiorii polițistului fac acum verificări. Între timp, bărbatul rănit este așteptat acasă de cei doi băieți.

Polițistul care a produs accidentul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *