Bărbat înjunghiat de unchiul său

Sharing is caring!

Un barbat in varsta de 41 de ani, din Iasi, a fost injugnhiat mortal de unchiul sau in varsta de 69 ani. Procurorii sustin ca victima a fost injunghiata cu un cutit la nivelul toracelui dar si pe fata.

“In data de 12 mai 2019 in jurul orelor 15:00, in timp ce se afla in locuinta din municipiul Iasi, pe fondul unui conflict spontan, suspectul Dascalu Sandu, in varsta de 69 de ani, i-a aplicat nepotului in varsta de 46 de ani cateva lovituri de cutit, cauzand-ui leziuni la nivelul hemitoracelui drept, medioclavicular si la nivelul fetei. Suspectul a solicitat prin apel unic de urgenta 112 interventia unei ambulante. Echipajum decial ajuns la fata locului a gasit victim in stop cardio-rspirator, iar manevrele de resuscitare efectuate au ramas fara raspuns.” a declarat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Ancheta continua sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor. Urmeaza expertiza psihiatrica a batranului.

“Procurorul criminalist care a condus ancheta a dispus efectuarea unei expertize medicolegale psihiatrice, pentru a se stabili daca suspectul a avut discernamant la momentul comiterii faptei de omor asupra unui membru de familie. Dupa obtinerea concluziilor medicolegale se va aprecia asupra luarii masurilor legale care se impugn in cauza.”, a adaugat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

 

shares