Bărbat în scaun cu rotile, arestat pentru că și-a înjunghiat fratele

1-barbat-in-scaun-cu-rotile-luat-pe-sus-de-politisti-si-dus-la-penitenciarul-botosani

Un bărbat cu handicap locomotor, care se deplasează în scaun cu rotile, a fost „cazat” în Penitenciarul Botoșani.

Pe numele lui Ștefan Ovidiu L. a fost emis la începutul acestui an mandat de executare pentru o perioadă de 3 ani și 6 luni după ce magistrații de la Tribunalul Suceava l-au găsit vinovat pentru infracțiunea de violență în familie raportată la tentativă de omor.

Deși soluția nu era definitivă și putea fi contestată la Curtea de Apel Suceava, bărbatul nu a apelat la această cale de atac, astfel încât acum trebuie să își ispășească sentința.

Agresiunea s-a petrecut în cursul anului 2020, la locuința bărbatului, care a fost condamnat pentru infracţiunea de violenţă în familie, raportată la tentativă de omor.

Potrivit Monitorul de Suceava, anchetatorii au stabilit că fratele acestuia, Mihai L., a mers la locuința lui Ștefan Ovidiu, iar pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri s-a ajuns la agresiune. Ștefan s-a dovedit aprig la mânie, iar cu briceagul pe care îl avea și-a înjunghiat fratele de mai multe ori. Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde medicii i-au acordat primul ajutor și au stabilit că necesită 22-25 de zile de îngrijiri medicale.