Bărbat fără permis de conducere depistat în trafic

1657714321271-brbatfrpermisdeconduceredepistatntrafic-S4

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari, pe timpul unei misiuni specifice, au depistat un cetăţean român care conducea un vehicul deşi nu obţinuse niciodată dreptul de a conduce.

Ieri, în jurul orei 13.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Probota, un ATV înregistrat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 63 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare, în urma cărora s-a constatat că acesta nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.