Bărbat dispărut în Dunăre după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe canalul Olguţa

Duminică, două ambarcațiuni s-au ciocnit pe canalul Olguţa de pe raza localităţii Mila 23, transmit inspectoratele judeţene de Poliţie şi pentru situaţii de urgenţă din Tulcea. În urma acestui incident, un bărbat a căzut în apa Dunării, iar acum este căutat de pompieri şi poliţişti. 

‘Astăzi în jurul orelor 12,10 s-a primit un apel pe 112 de la un cetăţean care a sesizat că pe canalul Olguţa pe raza localităţii Mila 23 a avut loc o ciocnire între două ambarcaţiuni în urma căreia o persoană a căzut în apă şi nu a putut fi găsită. Persoana căzută în apă este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani. Poliţiştii continuă cercetările împreună cu ISU Tulcea în vederea identificării persoanei dispărute’, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea a comunicat că la faţa locului intervin cinci subofiţeri, cu două ambarcaţiuni, precum şi un elicopter SMURD.

‘În legătură cu evenimentul din zona localităţii în Mila 23, din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan intervin cinci subofiţeri cu ambarcaţiune SMURD şi o ambarcaţiune de tip IB5. Pompierii tulceni se află în zonă pentru căutarea unei persoane dispărută în apă. În zona se află şi elicopterul SMURD pentru căutarea persoanei’, au transmis reprezentanţii ISU Tulcea, potrivit Agerpres. 

sursa dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *