Barbat din Roman arestat dupa ce a furat o geanta cu bani la Iasi

catuse

Polițiștii ieșeni au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Ieri, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție, în municipiul Roman, județul Neamț, la domiciliul unui bărbat, de 44 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 10 mai, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, ar fi urmărit o femeie din zona unei case de schimb valutar până în zona unei piețe și i-ar fi sustras o geantă cu bani, cauzând un prejudiciu total de 21.500 de lei.

În urma percheziției au fost ridicate mai multe bunuri în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

Astazi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din Iași și Neamț.