Bărbat din Răducăneni, reținut după ce a violat și tâlhărit o consăteancă

Tineri-retinuti-pentru-furt-calificat-840x500

Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 07 martie ac, bărbatul, de 45 ani, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei din comuna Răducăneni, unde sub amenințarea cu acte de violență, ar fi violat-o și ar fi deposedat-o de bani în lei și în valută.

După ce ar fi comis fapta, bărbatul a părăsit localitatea, fiind depistat, la data de 08 martie ac, în urma colaborării dintre polițiștii ieșeni și cei bucureșteni, pe raza municipiului București.

În baza mandatului de aducere emis pe numele său, bărbatul a fost condus la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 09 martie ac, a fost reținut de polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași.

La aceeași dată, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al B.O.S. Iași.