Barbat din Pascani la un pas de moarte dupa ce a fost injunghiat de un tanar

O discutie amicala intre doi barbati se putea incheia cu o tragedie dupa ce unul dintre ei si-a injunghiat de mai multe ori prietenul

Incident socant sambata noapte intr-o locuinta de pe strada Vatra din Pascani. Discutia dintre doi barbati a degenerat si s-a iscat o confruntare spontana, in urma careia un tanar de 29 ani a scos un obiect intepator cu care si-a injunghiat de mai multe ori victima.

Barbatul de 42 ani ranit a fost preluat initial de medicii Compartimentului de Primire a Urgentelor Pascani. Din cauza ranilor grave, acesta a fost transferat la Spitalul Sf. Spiridon unde a fost operat.

Pe fir au intrat si politistii care initial l-au retinut pe agresor pentru 24 ore. Dupa ce a fost prezentat in fata judecatorilor, instanta a decis admiterea propunerii de arestare preventiva pentru 30 zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul D. Marius-Andrei şi, în consecinţă: În baza dispoziţiilor art. 226 din Codul de procedură penală raportat la art. 202 Cod de procedură penală şi art. 223 alin. (2) din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Diaconescu Marius-Andrei, pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor, faptă prevăzută de art. 32 alin. (1) raportat la art. 188 alin. (1) din Codul penal, pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 28.01.2024 până la data de 26.02.2024”, se mentioneaza in decizia judecătorilor de la Tribunalul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *