Bărbat din Mureş, acuzat de proxenetism după ce ar fi trimis mai multe femei să se prostitueze

Un bărbat de 73 de ani, acuzat că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe femei, a fost reţinut de către poliţiştii din judeţul Mureş. În locuinţa sa, anchetatorii au găsit 100.000 de lei.

”La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii oraşului Luduş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a unui bărbat de 73 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de proxenetism”, a transmis, miercuri, IPJ Mureş.

Sursa citată a precizat că, în perioada august –noiembrie 2023, cel în cauză ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe femei, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale.

”În cauză, pentru documentarea activităţii infracţionale, la data de 20 noiembrie a.c., sub coordonarea procurorului de caz, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, toate în oraşul Luduş. Cu ocazia acestora, poliţiştii au identificat şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 100.000 lei, înscrisuri şi documente contabile, dar şi telefoane mobile”, a mai transmis sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *