Barbat din Miroslava fara permis a acrosat o minora si a fugit de la locul accidentului

catuse

Poliţiştii Biroului Rutier Iaşi efectuează cercetări înttr-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporal din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Bărbatul, de 40 ani, din comuna Miroslava, bănuit decomiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Astfel, acesta este bănuit că la data de 26 decembrie 2020, în timp ce ar fi condus un auto pe raza comunei Miroslava, ar fi acroşat o minoră, de 12 ani, care s-ar fi deplasat pe acostament, iar apoi şi-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat ulterior de poliţişti.

De asemenea, acesta ar fi condus auto pe drumul public, deşi nu ar poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, prezentând poliţiştilor rutieri, la verificări, un permis ce prezintă suspiciuni de falsificare. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi introdus în arestul I.P.J. Iaşi, urmând ca astazi, sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale. Cercetările continuă.