Barbat din județul Timiș prins la Adjud băut la volan și cu plăcute de înmatriculare din hartie

Azi noapte, în jurul orei 01:05, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au oprit în trafic un autoturism condus pe Drumul Național 2 E 85, de un bărbat, de 33 de ani, din județul Timiș.

Autoturismul în cauză avea montate în locul special destinat plăcuțelor, două hârtii pe care era înscris un număr de înmatriculare.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilometru, care a indicat rezultatul de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Adjud, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au stabilit faptul că bărbatului i-au fost retrase plăcuțele de înmatriculare și certificatul, în cursul zilei de 25 martie, întrucât nu avea polița de asigurare RCA valabilă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuțe cu numărul de înmatriculare sau înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *