Bărbat decapitat când se dădea cu un skijet pe un lac din Arad și a lovit o sârmă

Un bărbat a fost decapitat, sâmbătă după-amiază, în timp ce se dădea cu un skijet pe lacul unei balastiere din judeţul Arad şi ar fi lovit o sârmă, iar o tânără aflată pe acelaşi vehicul a fost rănită.

Accidentul a avut loc pe lacul balastierei din zona localităţii Zăbrani.
„Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de aproximativ 29 de ani, din judeţul Timiş, în timp ce se deplasa cu un skijet pe apă, împreună cu o tânără, ar fi fost implicat într-un accident. În urma accidentului, tânărul şi-a pierdut viaţa, tânăra fiind rănită uşor, la prima vedere. În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.
Martorii au declarat că bărbatul aflat pe skijet a lovit o sârmă întinsă deasupra apei.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a constatat că bărbatul era decapitat, în timp ce femeia, în vârstă de 22 de ani, a primit îngrijiri pentru că a suferit răni uşoare şi un atac de panică. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *