Bărbat de 65 de ani, găsit mort într-un lac înghețat din Iași. O localnică a făcut descoperirea macabră. Acesta era dispărut de sâmbătă

Descoperire macabră, seara trecută, într-o localitate din judeţul Iaşi! Un cioban a fost găsit fără suflare într-un lac îngheţat, aflat în apropierea stânei la care lucra. Bărbatul de 65 de ani a fost dat dispărut încă de sâmbătă, atunci când a plecat de acasă spre stână cu bicicleta. 

Trupul bărbatului a fost descoperit aseară de soţia unui localnic. Femeia s-ar fi dus să hrănescă animalele şi a observat o bicicletă lângă marginea lacului îngheţat. Imediat, gândul i s-a dus la ce este mai rău, şi-a alertat soţul, iar acesta a sunat imediat la 112.

Bicicleta însă ar fi fost pe malul lacul lacului încă de sâmbătă, atunci când ciobanul a plecat spre stână şi nu a mai ajuns. Disperat că nu mai dă de el, fratele victimei a mers la poliţie.

Din păcate, la scurt timp, salvatorii au fost nevoiţi să declare decesul. Şocaţi de vestea morţii ciobanului, localnicii nu îşi explică nici acum cele întâmplate.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *