Bărbat de 57 de ani, mort într-un accident tragic, la Suceava. Maşina lui s-a răsturnat în câmp, după ce s-a izbit puternic de un alt autovehicul

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit după ce maşina în care se afla s-a izbit puternic de un alt autovehicul şi s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut în toiul nopţii, pe drumul judeţean 177 C, între localităţile Gura Humorului şi Capu Câmpului, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestora, în accident au fost implicate două autoturisme, dintre care una, în care se afla şi bărbatul decedat, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului cu o autospecială pentru descarcerare cu sprijinul a două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Pompierii au folosit echipamentele de descarcerare pentru scoaterea victimei din maşina răsturnată. Oficialii ISU Suceava susţin că bărbatului în vârstă de 57 de ani i s-au aplicat manevre de resuscitare de către echipajele medicale, însă nu a putut fi salvat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *