Bărbat amendat după ce a atras atenția cuiva să își tragă masca peste nas în supermarket. Polițist: „Comandați de la Glovo”

Un bărbat a povestit, prin intermediul unei postări pe Facebook, cum a fost amendat cu 1.000 de lei, după ce i-a atras atenția unei persoane să își tragă masca peste nas, în supermarket.

”Azi am luat amenda 1000 de lei de la Politia Romana pentru ca am atras atentia cuiva in Mega Image sa-si traga masca peste nas. Pentru ca individul a reactionat urat, injuraturi, amenintari, etc… cei de la Mega Image au devenit atenti (multumesc!) si au observat ca ma astepta afara. Mi-au cerut sa raman inauntru si au chemat politia. A venit un echipaj care l-au amendat atat pe recalcitrant cat si pe mine pentru tulburarea linistii publice, cu cate 1000 de lei. Politistul care a scris procesul verbal mi-a explicat ca si pe el l-ar fi deranjat sa-i atrag atentia sa poarte masca corect. “- Pai ati fost chemat pentru ca mi-a fost pusa in pericol siguranta personala iar dumneavoastra imi dati amenda pentru ca i-am atras atentia sa poarte masca corect? – Daca vreti sa fiti in siguranta, stati acasa si comandati de la Glovo.”, a povestit bărbatul.