Bani ar fi! Războiul politic continuă

Sharing is caring!

Premierul Viorica Dăncilă a declarat astazi că există bani de salarii şi pensii, precizând că nu înţelege îngrijorarea şefului statului pe această temă, întrucât în legea bugetului sunt prevăzute fonduri în acest scop.

‘Avem o lege a bugetului care a fost adoptată în Parlament, promulgată de preşedintele României, am prevăzut acolo toate creşterile salariale, deci nu sunt motive de îngrijorare. Chiar aş ruga pe toată lumea să nu mai scoată în spaţiul public asemenea lucruri, pentru că aceste lucruri creează îngrijorare şi nu cred că este cazul ca să îngrijorăm oamenii că nu-şi primesc pensia sau nu-şi primesc salariul. Sunt bani de salarii şi pensii. Domnul preşedinte a promulgat legea bugetului şi acolo sunt bani prevăzuţi pentru salarii şi pensii, deci nu văd de unde această îngrijorare. Dar, mă rog, poate domnul preşedinte o să dea mai multe explicaţii legate de acest lucru. Ceea ce pot să vă spun în calitate de prim-ministru e faptul că sunt bani de salarii şi pensii’, a afirmat Dăncilă.

Raspunsul a venit in urma întrebarilor despre declaraţiile venite dinspre Consiliul Fiscal, potrivit cărora nu sunt bani pentru salarii şi pensii, dar şi despre unele afirmaţii ale şefului statului pe acelaşi subiect. Premierul a mai precizat că nu a mai discutat în ultima perioadă cu preşedintele Klaus Iohannis.

shares