Băiețel de 5 ani dispărut de aproape o săptămână, găsit mort în Dunăre. Tatăl este și el de negăsit, după ce a atacat-o pe mama micuțului cu un ciocan

După un atac cu ciocanul, în care o tânără de 39 de ani a fost rănită de fostul ei soț în cartierul Liesing din Viena, pe 6 august, fiul dispărut al celor doi, un băiețel de 5 ani, a fost găsit mort, sâmbătă seară, după aproape o săptămână, în Dunărea Nouă (Neue Donau). Poliția se află pe urmele tatălui, în vârstă de 41 de ani, care este de negăsit după momentul în care și-a agresat fosta parteneră.

Trupul fără viață al copilașului a fost găsit sâmbătă în jurul orei 18.00, în districtul Floridsdorf, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Mattias Schuster, potrivit publicației locale oe24.at.

Cadavrul plutea și nu se știe încă de cât timp se afla în apă. Autopsia ar trebui să spună asta, dar și să clarifice cauza exactă a morții.

„Nu poate fi exclusă vina externă”, se arată în declarația poliției.

Polițiștii fac în continuare cercetări, iar căutarea tatălui continuă. Bărbatul de 41 de ani nu a mai fost găsit la domiciliul său din Viena sau la locul de muncă de săptămâna trecută. A dispărut din 6 august, după ce și-a rănit fosta soție cu ciocanul în zona umărului, feței și capului.

Tânăra de 39 de ani a fost atacată în fața casei ei, în timp ce își aștepta fostul soț, care trebuia să-și aducă fiul înapoi, după ce a fost în vizită duminică seara.

Doar că bărbatul a apărut singur. Mai întâi, a amenințat-o pe femeie cu un pistol, după care a lovit-o cu un ciocan. Tânăra a strigat după ajutor, moment în care doi vecini au intervenit. „Au fost țipete pe care nu le voi uita niciodată, pentru tot restul vieții. Eram pe cale să ies să mănânc cu mama, apoi am auzit țipetele”, spune Max, unul dintre cei care au sărit să o ajute pe femeie, potrivit Krone. Când băiatul a ajuns la locul atacului, tânăra sângera. Celălalt vecin l-a ținut pe bărbatul furios, dar i-a dat drumul de teamă să nu lovească din nou.

Individul a fugit până la sosirea poliției, abandonând pe caldarâm pistolul și ciocanul. „Femeia era plină de sânge. Totul era plin de sânge. Nu am mai văzut așa ceva”, continuă Max. 

Din acea zi, copilul de 5 ani al cuplului a dispărut. La fel și tatăl său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *