Bacăul visează la un nou stadion

stadion-municipal-Ionut-Unguru-Facebook-e1545937759250

La două luni după preluarea mandatului, edilul Bacăului alocă 300.000 de lei pentru a analiza dacă este viabilă construcția unui nou stadion pe strada Ștefan Gușe, la ieșirea spre Onești. 

În ședința de vineri a Consiliului Local Bacău se află pe ordinea de zi un proiect de rectificare bugetară. În cadrul acestuia, primarul a inclus alocarea a 300.000 de lei pentru elaborarea mai multor documentații privind construirea unui nou stadion municipal. Este vorba despre elaborarea notei conceptuale și temei de proiectare, precum și a studiului de fezabilitate, celor geotehnice și topografice, scrie zdbc.ro.

„La CNI mai suntem prinși cu un proiect de realizare a unei baze sportive de tip 1, în zona Ștefan Gușă. Având în vedere asta, odată cu construirea unui nou stadion ,în acea zonă ar putea fi un complex sportiv complet. Facem acest studiu pentru că reprezintă o cerință minimă solicitată de CNI pentru a analiza proiect. Practic, vrem să știm dacă este o variantă fezabilă”, a explicat Ciprian Piștea.