Bacau | Un tanar a ramas fara permis pentru 5 luni dupa ce a fost agresiv in trafic

Un tânăr de 30 de ani, din comuna Roşiori a fost depistat ieri, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Romanului din municipiul Bacău cu viteza de 125 km/h. Totodată acesta a avut un comportament agresiv în trafic prin deplasarea succcesivă de pe o bandă de circulaţie pe alta, în scopul depășirii autovehiculelor ce se deplasau pe acelaşi sens de mers.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură tehnico- administrativă i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 150 de zile.

Tot ieri, pe DN 11, în localitatea Sănduleni, un echipaj de poliție rutieră a oprit în trafic, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din județul Iași care avea dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, în urma verificărilor a rezultat faptul că autoturismul figura cu menţiunea sechestrului.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!