Bacau | Un preot a decedat in urma unui grav accident rutier

accident 6

Un grav accident rutier a avut loc aseara pe raza comunei Cleja. Un conducator auto, in varsta de 61 ani s-a angajat intr-o depasire neregulamentara a patruns pe contrasens unde a acrosat o masina iar apoi a fost proiectat in alte doua autoturisme.

Soferul vinovat a decedat si alte doua persone au fost initial ranite, printre ele si preotul Marius Barascu de la Parohia Parava. Acesta a decedat ulterior la spital, dupa ce a suferit rani grave. Astazi isi aniversa ziua de nastere. Implinea 35 ani si 4 copii urmau sa-si sarbatoreasca tatal.

“A fost un preot cu alese calități sufletești, implicat în numeroase activități pastoral-duhovnicești și social-filantropice, râvnitor, apropiat de enoriașii săi, mereu în preajma celor aflați în suferință, implicat în multe proiecte educaționale dedicate tinerilor, dar și în lucrări de construire și înfrumusețare a lăcașurilor de cult din parohia unde și-a desfășurat misiunea; un slujitor care și-a asumat chemarea preoțească mereu inspirându-se din pilda viețuirii Părinților Bisericii și a marilor duhovnici în viață”, a spus IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.