Bacău | Un bărbat de 33 de ani, beat și fără permis, a provocat un accident în Comănești

politie

Ieri, 11 iunie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii din Comăneşti au fost sesizaţi, prin apel la 112, de către un localnic, despre faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă oprindu-se în gardul locuinţei sale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat pe autoturismul pe strada Baciu Andrei. Acesta prezenta avarii și era condus de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Neamţ. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot în urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.