Bacau | Un angajator a fost reținut după ce a amenințat câțiva tineri cu un pistol, furios ca au dispărut bani din gestiune

Vineri, în jurul orei 23:00, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o localnică, de 42 de ani, despre faptul că, fiica sa ar fi fost ameninţată cu o armă de către fostul său angajator.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Bacău care au stabilit că, în perioada iulie -18 august, minora de 14 ani ar fi lucrat fără contract de muncă, ca ospătar, la o cafenea din Bacău, când a renunţat să mai desfăşoare activităţi întrucât nu a mai fost plătită.

În urma discuţiilor contradictorii cu administratorul, a fost efectuat un inventar, ocazie cu care minorei i s-ar fi imputat lipsa sumei de 3.100 de lei din gestiunea societăţii.

În seara zilei de vineri, în jurul orei 21:00, minora ar fi fost chemată de către bărbatul de 43 de ani sub pretextul că urmează să îi înmâneze acesteia o sumă restantă de bani.

Minora s-a deplasat la locaţia respectivă, împreună cu trei prieteni, iar în urma discuțiiilor dintre cei doi, bărbatul i-ar fi adresat ameninţări minorei, solicitându-i să achite suma lipsă constatată la inventar.

Totodată, cel în cauză le-ar fi cerut tinerilor ce o însoțeau să achite banii datoraţi de către minoră adresându-le ameninţări, cu un pistol. Speriați, unul dintre tineri i-ar fi dat bărbatului suma de 2.500 de lei, ulterior, părăsind locația.

Ieri, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Bacău, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, ai Secţiei 1 şi Secţiei 2 Poliţie Bacău, criminaliști, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie emise de Judecătoria Bacău.

Perchezițiile au fost efectuate la domiciliul bănuitului, la cafenea şi la baza sportivă, toate pe raza municipiului Bacău.

Bărbatul a fost depistat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Bacău în vederea audierii, iar de la locaţiile percheziţionate au fost ridicate mai multe înscrisuri şi mijloace materiale de probă.

În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *