Bacău: Spitalul orăşenesc „Ioan Lascăr” din Comăneşti, redeschis după modernizare

Spitalul orăşenesc „Ioan Lascăr” din Comăneşti, judeţul Bacău, a fost redeschis vineri, la împlinirea a 70 de ani, după modernizarea secţiilor şi dotarea cu aparatură medicală.

Valoarea fondurilor europene atrase în ultimii 15 ani pentru investiţii în unitatea medicală este de 21 de milioane de euro, la care s-au adăugat sumele finanţate de la bugetul local.

Primăria a organizat şi un eveniment aniversar, la care au participat reprezentanţi ai clasei politice, ai cultelor religioase şi personalităţi ale vieţii medicale.

Bacău: Spitalul orăşenesc „Ioan Lascăr” din Comăneşti, redeschis după modernizare

Prezent la eveniment a fost şi consilierul prezidenţial Diana Păun.

Diana Păun: Este un spital în care eu personal mi-aş dori să profesez ca medic şi mă bucur că, pe lângă partea de modernizare a infrastructurii, există un personal dedicat – medici, asistenţi medicali, personal de specialitate – care are şansa să lucreze în săli de operaţie noi. Blocul operator este realmente impresionant, care are posibilitatea să ofere servicii medicale de calitate într-un mediu empatic, pentru că, într-adevăr, este vorba de un spital total schimbat, reabilitat, modernizat după toate standardele europene, atât din perspectiva locaţiei, cât şi a dotării cu aparatură de înaltă performanţă; într-adevăr, nivel european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *