Bacău | Șoferul microbuzului a provocat accidentul de la Răcăciuni

WhatsApp-Image-2021-07-25-at-09.13.29

Opt persoane și-au pierdut astăzi viața în urma accidentului rutier de la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău în care au fost implicate un autoturism și un microbuz. Potrivit informațiilor transmise de IPJ Bacău șoferul autoturismului 8+1 locuri ar fi vinovat de producerea tragediei.

„Un conducător auto de 46 de ani din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de deplasare Bacău către Adjud, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, cu postul de conducere pe partea dreaptă, care circula din sens opus”, au transmis reprezentanții IPJ Bacău.

În urma impactului, au rezultat 7 decese și vătămarea corporală a alor cinci persoane. Persoanele decedate sunt o femeie de 34 de ani, doi minori (unul de 7 ani și unul de trei luni) din autoturism înmatriculat de autoritățile britanice și o femeie de 67 de ani, una de 44 de ani, o tânără de 18 ani și încă o femeie de 65 de ani din autoturismul 8+1 locuri.

Alte 5 persoane (3 adulți și 2 minori) au fost transportate la Spitalul de Urgență Bacău, printre aceștia se află și un copil de 15 ani, în stare foarte gravă, care a fost internat cu fractură de bazin, ruptură de splină, fractură femur drept și tensiune 4 cu 2.

Update. Autoritățile au anunțat al optulea deces, al pasagerului de 15 ani, din microbuz.