Bacau | Scandal cu iz politic la Spitalul din Buhusi

Sharing is caring!

Costel Poiana, managerul Spitalului din Buhusi sustine ca a fost amenintat de un candidat la Primaria Buhusi si conditionat in activitatea pe care o desfasoara. Acesta a facut publica o inregistrare telefonica in care candidatul Florin Diaconu a intervenit pentru un medic din spital pe care-l considera omul sau de incredere din unitatea medicala.

Doua inregistrari audio au aparut in spatiul public protagonistii discutiei fiind managerul Spitalului din Buhusi si un candidat la primaria orasului. In prima inregistrare, Costel Poiana este amenintat direct de candidat ca va vorbi cu Ludovic Orban despre situatia de la unitatea medicala. Managerul sustine ca inregistrarea nu a fost inmanata de el persoanelor care au facut publica discutia.

Dialog Costel Poiana – Florin Diaconu:

Florin Diaconu: Salut Costel, deranjez cu o singura rugaminte ca sa fie treaba buna. Nu te mai lua de Toron. Este omul meu, care munceste pentru mine in spital si orasul Buhusi

Costel Poiana: Dar cu ce m-am luat de el?

Florin Diaconu: Tu daca dai in el, dai in mine

Costel Poiana: Dar el face niste incalcari…

Florin Diaconu: Nu face nicio incalcare, de 20 ani el este medical acestui oras, eu il stiu de cand lucra mama in chirurgie.

Costel Poiana: Dar uite de exemplu refuza sa-mi semneze triajul

Florin Diaconu: Costel, iti promit ca nu ma opresc nici la prefect, nici la Arim, ma opresc la Orban direct. Te rog frumos lasa-mi omul in pace, atat te rog.00.50

Ieri in schimb, dupa o noua discutie aprinsa cu Florin Diaconu, managerul Spitalului a postat public inregistrarea.

Florin Diaconu: Nu te mai du la el toata ziua, ca asta este pe duca! E pe vale!

Costel Poiana: Domnule Florin…

Florin Diaconu: Te-am vazut de multe ori! Ori esti vertical…

Costel Poiana: Domnule Florin dar ma duc pentru ca e normal. Nu ar trebui sa colaborez cu dansul pentru spital? Indiferent cine ar fi primar

Florin Diaconu: Ce sa colaborezi cu asta pentru spital ca mai sunt 2 luni de zile si asta este pe faras? Vrei sa te duci cu el? Asta nu-l mai alege nimeni.

Costel Poiana: Dar nu ma intereseaza chestiile astea ca eu nu fac politica

Florin Diaconu: Nu..Bine..Bine..Trebuie sa vedem sa gasim o cale de mijloc. Omul asta este de 20 ani in spital si si-a facut treaba bine in oras.

Costel Poiana: Nu pot sa tolerez niste chestii pentru ca pleaca medicii de la Buhusi. Aici e problema. Daca medicii pleaca de la Buhusi din cauza cuiva nu este ok. Mie mi-au scris medicii si am declaratii in care-mi spun ce a putut sa faca el. Stii cate cereri am de la oameni ca urla si tipa la ei? Nu stii lucrurile astea…Oamenii vin si se plang la mine. Eu ce sa fac? Sa nu fac nimic?

Florin Diaconu: Eu nu am auzit…Din contra, am auzit ca este un doctor apreciat si cautat.

Costel Poiana: Da! Asa este! Dar partea cealalta n-o stii. Vezi ca n-o stii?

shares