Bacau / Prinsă în flagrant de poliţişti şi cercetată pentru înşelăciune prin metoda „accidentul”

Metoda-accidentul-1

Polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti cercetează 2 persoane care ar fi încercat să obțină 10.000 de euro prin metoda ,,accidentul”, de la bătrână de 80 de ani, din comuna Bârsăneşti.

La data de 01 decembrie, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au fost sesizaţi de o femeie de 62 de ani, din comuna Helegiu, despre faptul că, mama sa, o bătrână de 80 de ani, din comuna Bârsăneşti, ar fi fost contactată de o persoană de sex masculin, care ar fi pretins suma de 10.000 de euro, întrucât fiul său ar fi fost implicat într-un accident rutier.

În cadrul activităților desfășurate, la data de 01 decembrie a.c., polițiștii au prins în flagrant delict o femeie, de 38 de ani, din Moineşti, în timp ce ridica suma de 6900 de euro şi 10.000 de lei de la bătrâna de 80 de ani. Totodată, poliţiştii au stabilit că, femeia ar fi fost transportată la domiciliul bătrânei cu un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune.