Bacău | Președintele Iohannis și premierul Orban participă, astăzi, la deschiderea autostrăzii

autostrada-1024x661

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, miercuri, la deschiderea tronsonului de Autostrada A7 – varianta ocolitoare Bacau. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, declara recent ca acest tronson era realizat, in urma cu un an, in proportie de 27%.

Deschiderea tronsonului de Autostrada A7 – varianta ocolitoare Bacau este programata la ora 13.00.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, Klaus Iohannis va sustine o alocutiune.

In 20 noiembrie, premierul Ludovic Orban i-a felicitat pe constructorii care realizeaza centura ocolitoare a municipiului Bacau, intrucat acestia au comunicat ca tronsonul de drum cu profil de autostrada va putea fi dat circulatiei intre 27 noiembrie si 2 decembrie, desi termenul limita de finalizare a lucrarilor era luna ianuarie a anului 2022.

La randul sau, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spunea atunci ca este vorba despre primul tronson de autostrada din regiunea Moldovei care va fi deschis circulatiei, adica 16 kilometri la profil de autostrada, din cei 31 de kilometri din centura Bacaului. El preciza ca, in luna noiembrie a anului trecut, acest obiectiv de investitii fusese realizat in proportie de 27%, fiind finalizat in doar un an.