Bacău | O fetiță de 4 ani și-a prins mână într-o mașină de făcut suc de roșii. A fost transportată la Iași cu elicopterul

WhatsApp Image 2022-07-28 at 17.02.04

O fetiță de 4 ani din Onești a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la Spitalul Județean „Sf. Spiridon” Iași, după ce și-a prins mâna într-o mașină de făcut suc de roșii. Încă nu s-a reușit scoaterea mâinii din obiectul metalic.

„Am trimis elicopterul să preia de la ambulanța Onești. A fost un caz- fetiță de 4 ani, accident casnic, și-a prins mâna în tocător electric- mașină de făcut suc de roșii, accidental, într-un moment de neatenție al părinților. Adusă de elicopter din Onești, la Pediatrie, Plastica. Nu s-a reușit deocamdată scoaterea mâinii din mașină de tocat, fiind un material foarte dur. Va intra în sală și cu colegii de la descarcerare care vor încerca cu medicii ortopezi, dar și mecanicii de la spital sa taie materialul, fără sa producă leziuni suplimentare”, a transmis Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU din cadrul Spitalului Județean „Sf. Spiridon” Iași.