Bacău | Mall de 20 de milioane de euro în Onești. Proiectul așteaptă avizul din partea autorităților

mall onesti

Fondul de investiții Prime Kapital a depus la Primăria Onești documentele pentru autorizarea construirii unui mall de 20 de milioane de euro.

Mall-ul din Onești ar urma să fie amplasat în vecinătatea magazinului Dedeman, de pe strada Redului (ieșirea din oraș spre București), pe o suprafață de peste 65.000 de metri pătrați, adică mult mai mare decât complexul Roman Value Centre, deschis în orașul nemțean în noiembrie 2018 în urma unui parteneriat între companiile Prime Kapital și Carrefour, potrivit unupetrotus.ro.

Complexul va fi amenajat pe terenul societății PA&CO International și va avea dublă deschidere, pe strada Redului și strada Calea Mărășești.

Aceste noi modele de mall-uri, specifice piețelor din orașele mici, cum este și Oneștiul, este inovația Prime Kapital. “S-a demonstrat deja că acest concept funcționează foarte bine atât pentru dezvoltatori, cât și pentru chiriașii prezenți în aceste proiecte. De exemplu, încorporarea unei zone de food court și cafenele a fost foarte bine recepționată de locuitorii orașului Roman”, spunea Bogdan Marcu, Partner Retail Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox, una dintre cele mai importante firme de consultanță imobiliară din țară.

Mall-ul de la Onești va fi o copie a unuia dintre Roman Value Centre,  Sepsi Value Centre și Bârlad Value Centre, în cadrul cărora regăsim branduri precum Carrefour, C&A, JYSK, Pepco, Noriel, Deichmann, Takko, Hervis Sport, CCC, Benvenuti, Animax, Altex, iar în zona de food – KFC, DAbo doner, Spartan, etc.

Proiectul mall-ului de la Onești va oferi spre închiriere spații comerciale și brandurilor locale interesate. Ca suprafață și facilități, Onești Value Centre va semăna cu Târgoviște Value Centre.

Sursa: unupetrotus.ro