Bacau | Hoti de autoturisme prinsi de politisti

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău a depistat pe strada 9 Mai din localitate, trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani care se deplasau pedestru, iar în urma controlului corporal efectuat asupra unuia dintre aceștia a fost găsită o cheie auto.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în noaptea de 12/13 iunie , cei trei ar fi sustras un autoturism din județul Vrancea. Autoturismul în cauză a fost identificat parcat pe o stradă din municipiul Bacău.

Tinerii au fost conduși la sediul secției de poliție, cercetările fiind preluate de polițiștii din Vrancea. Totodată, poliţiştii Secției 2 Poliție Bacău au stabilit faptul că, cele trei persoane ar mai fi sustras un autoturism, în noaptea de 06/07 iunie a.c., din Dărmăneşti, pe care l-ar fi vândut unei persoane din comuna Horgeşti.

Polițiștii din Dărmănești au recuperat autoturismul și l-au predat păgubitului. Faţă de doi dintre tineri s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *