Bacau | Dosare penale dupa ce s-au racordat ilegal la reteaua de energie electrica

energie_electrica__35618100

Poliţiştii din Plopana au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei firme de profil, cu privire la faptul că la un imobil din localitate, a fost identificat un branşament ilegal, racordat la reţeaua de distribuţie electrică.

Având în vedere cele sesizate şi ca urmare a verificărilor efectuate la faţa locului poliţiştii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunilor de furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pârgăreşti, împreună cu reprezentaţi ai unui distribuitor de energie electrică au depistat în flagrant un bărbat de 66 de ani, din localitate, care ar fi sustras energie electrică din reţeaua de distribuţie prin folosirea unei instalaţii clandestine executate in vedera ocolirii echipamentului de măsurare amplasată la imobilul său.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentului de măsurare.